De must haves voor deze zomer!

Wanneer je op zoek bent naar de leukste fashio must haves voor de zomer dan ben je er vroeg bij. En ik gelukkig ook! Want ik heb de laatste trends uitgezocht en wat we allemaal kunnen gaan verwachten komende zomer. We vertellen je er graag meer over!

Cowboy boots

Wist je dat de cowboy boots de trend van het jaar 2020 en 2021 zijn?! Deze boots zijn zo geliefd onder de dames dat niemand meer zonder ze kan. Deze boots passen bij ieder outfit en zijn een waar feestje voor in de zomer. Met vrolijke dierenprints val je tijdens ieder feestje op en vraagt iedereen je ten dans. Doordat je deze boots zowel onder een Jeans, rok en jurk kan dragen kan je ze eigenlijk ook naar iedere gelegenheid dragen. Er zijn al veel merken die zijn ingesprongen op deze trend waardoor je een enorme keuze hebt aan cowboy laarzen. Heb jij al een paar in huis of ben je een late adeptor?

Enkellaarsjes

Wil je lekker rondlopen zonder grote laarzen om je kuiten heen? Dan zijn enkellaarsjes ideaal. Lekker stappen met een zonnetje op je bol met een mooi rokje aan en kleine enkellaarsjes aan. We zien de enkellaarsjes steeds vaker in het straatbeeld voorbij komen. Het gemak van deze laarsjes is datgene wat de meeste vrouwen enorm aanspreek.

Chelsea Boots

De Via Vai Chelsea Boots staan bekend om de kwalitatieve schoenen van leer in het zwart. Deze Chelsea Boots zijn voor de stoerdere vrouw die er wel goed bij wilt lopen. Net als de cowboy boots kan je ze dragen met iedere broek, jurk of rok. Dit zorgt er voor dat je ze altijd en overal aan kan trekken waar jij maar wilt. Ik kan me niet voorstellen dat jij geen paar schoenen in huis hebt!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*