De leukste kinderfeestjes die er zijn

De tijden veranderen en dat merken we eigenlijk in alles. Want dat merken we ook in de grote hoe een kinderfeestje wordt gegeven. Waar we vroeger nog met zijn allen aan een grote tafel zaten te knutselen moeten we nu opeens overal natuurlijk. En het is natuurlijk ook dat het verschilt of je een tuin hebt ja of nee. Maar het is ook weer zo dat je de kinderfeestjes thuis goed in de hand hebt, je hoeft nergens naar toe en je kan met het eten ook lekker makkelijk doen. Wij zetten een paar leuke tips voor je op een rijtje hoe je een goed kinderfeestje thuis kan geven.

 

Tip nummer 1, die is eigenlijk voor de gasten

De cadeautjes, je merkt waarschijnlijk ook steeds vaker dat ze steeds gekker worden en groter. Maar de cadeautjes van Schleich farm world die je kan kopen op www.animals-toys.nl zijn niet te groot en ideaal om te geven. En het hoeft allemaal niet gigantisch groot te zijn.

 

Tip nummer 2 voor de ouders

Vier jij het feestje in de zomer, dan stuur alle kinderen de tuin in. Het klinkt misschien een beetje zonde omdat je er troep van krijgt. Maar zolang dat buiten is, is er niet zo veel aan de hand. Want zorg dat alle kinderen zwemkleren, of kleren die goed vies mogen worden, mee hebben en je kan een groot water of modder gevecht houden in de tuin. En wedden dat de kinderen hier jaren later nog over praten. Want vies worden, rennen en gek doen, dat is toch waar kinderen het vrolijkst van worden. En heb je een kinderfeestje in de winter, dan kan je binnen in huis ook heel gemakkelijk spelletjes spelen. Een kleine kinder olympische spelen en je kan de kinderen ook wel vermaken.

 

Tip 3 is voor het eten

Wanneer je alle kinderen thuis aan een grote tafel kan zetten, trek daar dan een groot kleed overheen die vies mag worden. Eventueel die je daarna gewoon weg kan gooien. Daar gooi je frietjes en snacks overheen de saus mogen ze op het kleed doen en laat ze maar lekker eten. Jij geen afwas aan het einde van de dag, wel een kleed die je moet wassen of weggooien. Maar kinderen vinden dit natuurlijk super leuk om te doen. En ook hier zullen ze nog jaren over praten.

 

En wil jij met de kinderen wel op pad gaan. Dan is dat natuurlijk ook altijd goed. Wil je het liever thuis doen, dan heb je vast iets aan deze tips. 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*